Identiteitscrisis!

Van Haarlemse naar Schiedamse naar Goudse.
Van Bootcamp instructeur naar Pedagogisch medewerker en van kookworkshop begeleider naar assistent klusser bij Hartkamp Karwei 😊

2019 stond in het teken van veranderingen.
Ik hou van veranderingen, ik kom hierdoor (meestal) in beweging.
Alleen werd ik in november “stil gezet” door een verandering in mijn lijf. Ik heb last van extreem haaruitval als gevolg van een auto-immuunziekte. En zo had ik binnen 2 weken nagenoeg geen haar meer op mijn bolletje ☹. Je haar verliezen brengt mentaal en fysiek veel te weeg. Op de een of andere manier voel ik me niet meer compleet! De acceptatie fase heeft even geduurd. In eerste instantie liet ik niet toe dat het over mij ging, totdat ik er zichtbaar niet meer om heen kon. Daarna was ik voornamelijk boos en verdrietig. Ik wilde niet meer onder de mensen zijn en stond even stil!

Ik blijf echter (Gewoon) Rosemarie, met of zonder haar. Een vrolijke positieve vrouw, die graag in beweging is en onder de mensen is. En het liefst motiveer ik mensen om ook in beweging te komen, zowel letterlijk als figuurlijk.
Gelukkig heb ik mezelf weer herpakt. Met vrolijke sjaaltjes op mijn hoofd ga ik weer naar mijn werk en ben ik weer onder de mensen. In Gouda heb ik weer een fijn thuis gecreëerd samen met mijn allerliefste💖.
Welke verandering in het afgelopen jaar heeft jou in beweging gezet of juist stil gezet?

Note: heb je een klus te doen in huis en wil of kan je dit niet zelf? contact ons dan Hartkamp Karwei

28 december 2020 -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *