Voeding

Besteed jij meer tijd aan je werk, de verzorging van je gezin, huis, tuin of auto dan aan je lichaam? Natuurlijk weet je dat het noodzakelijk is dat je lichaam ook goede verzorging nodig heeft om te kunnen presteren, maar hoe en wanneer doe je dat? Ik help je op weg. De juiste voeding met balans in bouwstoffen, brandstoffen, vitaminen en mineralen zijn belangrijk voor gezonde spieren en botten. En dat niet alleen, je gaat je ook een stuk fitter en energieker voelen als je de juiste voeding tot je neemt!

Wil jij je fitter en energieker voelen?  

Geen diëten meer volgen, maar lekker eten en daarvan genieten? Ik kan je daarbij helpen. Ik begeleid jou naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Samen kijken we naar je eet-, beweeg- en leefpatroon, en leer ik je hoe je blijvend gezonde(re) keuzes kunt maken. Gewoon gezond koken hoeft niet ingewikkeld te zijn of veel tijd te kosten. Ik heb veel recepten uitgeprobeerd en ik lees veel over vitaliteit. Ik kan je op weg helpen met recepten en tips.

Laat het getal op de weegschaal gewoon los.

Een gezond gewicht hebben is niet hetzelfde als dun of slank zijn. De verhouding van je vetmassa en vetvrijemassa zegt veel meer over een gezond gewicht. Door de juiste verhouding zit jij lekkerder in je vel (zowel letterlijk als figuurlijk) en voel je je fit en energiek. En een mooie bijkomstigheid: het helpt je om gezondheidsproblemen te voorkomen of klachten en medicijngebruik te verminderen.

Als vitaalcoach begeleid ik je om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Ik werk volgens de richtlijnen goede voeding van De Gezondheidsraad. Dit houdt in dat ik geen gebruik maak van (crash) diëten, maaltijdvervangers of pillen.

Zal ik je helpen om je fitter en energieker te voelen?

Contact opnemen