Tarieven & vergoeding

Vitaal BASIS
€ 175,-
✓ Intake
✓ Vitaliteitsscan
✓ 1 x Meten en wegen
✓ 1 x Coaching
 
 
 
Vitaal PLUS
€ 310,-
✓ Intake
✓ Vitaliteitsscan
✓ 3 x Meten en wegen
✓ 3 x Coaching
 
 
 
Per stuk
Overzicht
Kennismakingsgesprek gratis
Intake € 60,-
Voedingsscan € 60,-
Meten en wegen € 15,-
Coaching per uur € 60,-
 
 

Kennismakingsgesprek  gratis
Tijdsduur: 30 minuten
Een wederzijdse klik is een belangrijk factor voor een geslaagd coachtraject. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en duurt ca. 30 minuten. Het gesprek kan telefonisch, via WhatsApp video bellen en via skype. Mijn voorkeur gaat uit naar een face-to-face ontmoeting in mijn praktijk in Gouda.

Weegconsult kort € 15,-
Tijdsduur: 15 minuten
Een weegconsult vindt plaats bij mij in de prakrijk met gebruikmaking van een speciale weegschaal. Deze weegschaal vertelt je niet alleen je gewicht, maar berekent ook je BMI, vetpercentage, spiermassa en visceraal vet. De uitkomsten van deze meting kan ik gebruiken voor eventuele verdere begeleiding.

Weegconsult plus  € 45,-
Tijdsduur: 45 minuten
Naar aanleiding van het weegconsult kan er behoefte zijn om e.e.a. af te stemmen. Tijdens een kort gesprek bespreken we de uitkomsten en geef ik je beknopt advies over verder te nemen stappen.

Coach consult € 60,-
Tijdsduur: 60 minuten
Tijdens het Coach consult begeleid ik jou met je doelen. Ik maak gebruik van verschillende instrumenten en technieken.

Voedingsscan en weegconsult € 75,-
Tijdsduur: 60 minuten
Om je een goed en gedegen voedingsadvies te kunnen geven is het voor mij van belang om inzicht te krijgen in je eet- en drinkgedrag. Het bijhouden van een voedingsdagboek inclusief vragen over je leefstijl, is een onderdeel voor dit advies. Gelijk met het adviesgesprek neem ik het weegconsult af. Op basis van de informatie uit je voedingsdagboek en het weegconsult volgt mijn advies met suggesties en tips voor eventuele aanpassingen.

Vitaal Basis pakket € 175,-
Je hebt al langer het plan om aan je leefstijl te gaan werken maar waar begin je en is dat niet erg kostbaar? Aan je leefstijl werken is zeker niet kostbaar. Zie het als een investering in je verdere leven. Met het Vitaal Basis pakket krijg je goed inzicht in je huidige leefstijl. De aandacht is gericht op de pijlers; voeding, bewegen en mindset. Met één kleine aanpassing kun je al veel bereiken. En door die aanpassing in je leefstijl ga je merken dat andere aanpassingen makkelijker of zelfs onbewust gaan. Daarnaast ga je ervaren dat je met een gezondere leefstijl nog steeds lekker kunt eten, met plezier kunt bewegen en er ruimte is voor ontspanning. Gewoon doen dus!

Wat zit er in het Vitaal Basispakket:

  • een uitgebreide intake
  • vitaliteitsscan
  • weegconsult
  • coachgesprek

Heb je andere wensen? In overleg is veel mogelijk.

Vitaal Plus pakket € 310,-
Je hebt allerlei diëten gevolgd, uren gesport en jezelf niet veel plezier gegund maar nog steeds lukt het je niet om aan een gezonde (blijvende) leefstijl te voldoen. Het Vitaal Plus pakket is dan de juiste keuze voor jou. We gaan uitgebreid aan de slag met het veranderen van je leefstijl. De aandacht is gericht op de pijlers; voeding, bewegen en mindset. Samen maken we een plan van aanpak waarin we met kleine haalbare stappen veranderingen gaan toepassen in je leefstijl. Je gaat ervaren dat je met een kleine aanpassing al veel kunt bereiken en je vitaler kunt gaan voelen. Door die aanpassingen in je leefstijl ga je merken dat andere aanpassingen makkelijker of zelfs onbewust gaan. Daarnaast ga je ervaren dat je geen chef-kok of goede sporter hoeft te zijn om aan een gezonde leefstijl te werken. Je ontdekt dat gezond eten lekker is, dat bewegen plezier kan opleveren en dat er ruimte is voor ontspanning. Gewoon doen dus!

Wat zit er in het Vitaal Plus pakket:

  • een uitgebreide intake
  • vitaliteitsscan
  • 3x weegconsult
  • 3x coachgesprek

Heb je andere wensen? In overleg is veel mogelijk.